Εταιρία

1

Εταιρία

Ιστορικό Εταιρείας

Ο τομέας της επισκευής, συντήρησης κι εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτων είναι ο θεμέλιος λίθος των επιχειρήσεών μας. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, Λάζαρος Ντάσιος, ξεκίνησε το 1969 μία πρωτοποριακή για την εποχή της δραστηριότητα στο Νομό Θεσπρωτίας. Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της συντήρησης των ελαστικών, συνέχισε κι εξάπλωσε τη δραστηριότητά του σε κάθε τομέα που αφορά στην εμπορία, διαχείριση και συντήρηση του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων μάρκας Suzuki το 1995, ως συνέχεια και φυσιολογική εξέλιξη των πρότερων δραστηριοτήτων της στο χώρο του αυτοκινήτου (εμπορία, συντήρηση – τεχνικός έλεγχος κι επισκευή ελαστικών αυτοκινήτων).

Ο τομέας των ενοικιάσεων, που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου του 2010 είναι προέκταση και εξέλιξη της εταιρείας μας. Είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα που φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας στην ενοικίαση, χρήση και συντήρηση αυτοκινήτων κάθετα και οριζόντια.

Πράσινα αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητά μας είναι κατασκευασμένα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένη με το Πανελλήνιο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών και Αποβλήτων Συνεργείων www.sydesys.gr

Εγκαταστάσεις

Η δραστηριότητα στην εμπορία κι επισκευή ελαστικών όλων των τύπων οχημάτων, η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, το συνεργείο συντήρησης και τεχνικού ελέγχου, καθώς και η εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναπτύσσεται στην έδρα μας, μεταξύ του Διεθνούς Λιμένα της Ηγουμενίτσας και της Εγνατίας οδού, όπου βρίσκεται και σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο Λαδοχώρι, 49 Μαρτύρων, στο Νέο Λιμάνι.