Ασφάλειες

Ασφάλειες

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας είναι πλήρως ασφαλισμένα για όλες τις κατηγορίες.
Επιπλέον μπορούμε να ασφαλίσουμε και το δικό σας όχημα μέσω του ομίλου

Executive Ιnsurance Βrokers

του οποίου είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στο νομό Θεσπρωτίας

Η ασφάλεια σας στο δρόμο είναι προτεραιότητα μας!

Όσο και αν προσέχουμε στο δρόμο, υπάρχουν πάντα απρόβλεπτα γεγονότα για τα οποία πρέπει να έχουμε μεριμνήσει στην περίπτωση που συμβούν. H Sfakianakis Insurance Brokers S.A. θυγατρική εταιρεία Μεσιτείας Ασφαλίσεων του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ προσφέρει αξιόπιστες, ανταποδοτικές και πλήρεις καλύψεις ασφάλισης αυτοκινήτου, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να κινείστε στο δρόμο με σιγουριά.

Ειδικά για το SUZUKI σας, σχεδιάσαμε με την ALLIANZ προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

Για εσάς που αναζητάτε την απόλυτη ασφαλιστική προστασία, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης των Ίδιων Ζημιών. Επιπλέον, με την Εγγύηση Αξίας, σας αποζημιώνουμε στην αρχική αξία αγοράς και όχι στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας.

Πλήρης κάλυψη για εσάς και το αυτοκίνητό σας παρέχοντας την κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής και επιπλέον προστασία μέσω της Εγγύησης Αξίας

Βασική κάλυψη για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, επικεντρωμένη στην Αστική Ευθύνη προς τρίτους, παρέχοντας Θραύση Κρυστάλλων.